Normativa

Normativa dels cursos de La Formiga:

La reserva de plaça es fa efectiva quan es paga com a mínim un 50% del cost total del curs.

 - El pagament de l’ import total s’ha de fer efectiu com a màxim una setmana abans de l’ inici del curs.

 - 7 dies abans de l’ inici del curs o un cop iniciat, no es retornarà l’ import de la matrícula en cas de donar-se de baixa.

 - En cas que el curs s’anul·li per manca d’alumnes inscrits es retornaran els diners per la mateixa via en què es va fer el pagament.

Pagament: Podeu fer-ho en efectiu o bé mitjançant ingrés al següent número de compte de CatalunyaCaixa:  2013-0259-66-0201365204

Recordeu Indicar el vostre nom i el curs al qual us inscriviu. 

 - Descomptes: Si teniu dret a descompte segons lo estipulat a la descripció dels cursos, heu de presentar els documents acreditatius de la situació que us dóna accés el primer dia de classe o bé enviar una còpia al mail amb la inscripció: Carnet Jove, Carnet família nombrosa o monoparental, Dardo, Certificat cursos de La Formiga.

– Bonificacions: Si sou treballadors en actiu us podeu bonificar els cursos de La Formiga. Les dades relatives al treballador i l’entitat han de remetre’s a La Formiga amb més de 7 dies d’antel·lació a l’inici del curs per poder gestionar-se amb la Fundació Tripartita.

 

Preguntes freqüents

– Si he enviat la fitxa d’inscripció, això vol dir que tinc dret a la reserva de plaça?

La fitxa d’inscripció és el pas previ indispensable per accedir al curs.  La reserva de la plaça es fa efectiva quan es paga com a mínim un 50% del cost total del curs. En qualsevol cas, el pagament de l’import total s’ha de fer efectiu com a màxim una setmana abans de l’inici del curs.

– Què passa si ja he pagat el curs i al final no puc anar?

Ens has d’avisar lo abans possible. Si ens avises amb temps suficient (mínim 7 dies d’antelació) et retornarem els diners. Pel contrari, si ens avises més tard d’aquests 7 dies, sentint-ho molt no et podrem retornar l’import de la matrícula. Això si, posa’t en contacte amb nosaltres per donar-te el material del curs corresponent.

 I si el curs el suspeneu vosaltres per falta d’alumnes?

En aquest cas, evidentment, et retornem els diners que havies pagat mitjançant un abonament al teu número de compte.

– Puc gaudir d’algun tipus de descompte?

Si ets del carnet Jove pots gaudir d’un % de descompte entre el 5% i el 10% (consulta a la fitxa de cada curs per saber de quan es tracta). L’únic que has de fer es comentar-nos que ets soci quan facis la inscripció, fer el pagament que et correspongui i mostrar-nos el carnet el primer dia de classe.

A partir del 2012, La Formiga també ha ofert diversos descomptes a persones pertanyents a col·lectius amb especials necessitats: persones a l’atur, membres de famílies nombroses i monoparentals i també a les persones amb vinculació a l’entitat: voluntaris o exalumnes de La Formiga ténen dret a diversos descomptes, especificats a la descripció dels cursos al web. Per accedir a aquests descomptes heu de mostrar els documents acreditatius de les diverses situacions, el primer dia de classe, o bé enviar una còpia per mail amb la fitxa d’inscripció.

També pots bonificar-te la formació i fer-la de manera gratuïta si ets treballador en actiu.

En qualsevol cas, els descomptes no són acumulables.

– Rebrè un certificat final de curs?

Si, però per rebre aquesta certificació final del curs és imprescindible haver assistit presencialment com a mínim al 80% de les classes. Això vol dir que, per exemple, d’un curs de 40 hores, nomès en podràs faltar 8h com a màxim per obtenir-ne el certificat.
 

* La Formiga es reserva el dret a suspendre o canviar les dates del curs podent avisar amb una setmana d’antelació abans del seu inici.