Mon Barri

Mon Barri és un programa de promoció d’acollida i promoció de la participació de dones immigrades que combina accions formatives de llengua amb orientació i activitats socioculturals, de coneixement de l’entorn i participació al barri.

L’objectiu general de Mon Barri és afavorir el procés d’acomodació de les dones nouvingudes a la ciutat en un espai de capacitació en habilitats i coneixements bàsics per enfortir la seva autonomia personal, potenciar el seu desenvolupament social i impulsar la seva participació ciutadana.

9 març 2017

Mon Barri és un projecte d’acollida i promoció de la participació de les dones immigrades a través d’accions formatives de llengua amb orientació i activitats socioculturals, de coneixement de l’entorn i participació al barri.

L’objectiu general de Mon Barri és afavorir el procés d’acomodació de les dones nouvingudes a la ciutat  per enfortir la seva autonomia personal, potenciar el seu desenvolupament social i impulsar la seva participació.

El projecte es desenvolupat per un grup de professores voluntàries amb molta experiència en projectes de formació.

Aquest projecte va ser reconegut amb el  XXII Premi 8 de març Maria Aurèlia Capmany de la Regidoria de les Dones i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona (2008) i amb un Premi de la Fundació Bizcabar (2016).

Les dones del projecte participen a les Trobades Interculturals de Dones de Poble Sec i a d’altres activitats en xarxa a nivell de barri.

Compta amb el suport de:

  • Ajuntament de Barcelona
  • Secretaria de la Immigració. Generalitat de Catalunya
  • Institut Català de les dones
  • Fundació Bizcabar

Busquem dones del barri

El projecte “Mon Barri” treballa per afavorir la integració social i la participació comunitària de les dones nouvingudes al Poble Sec. A partir de l’Octubre es posarà en marxa ‘Barri Dona’, un espai per a la creació de complicitats i l’intercanvi d’experiències que es durà a terme setmanalment, els dimecres de 9:30 a 11:00 hores. Ets veïna del Poble Sec? T’interessa participar?

6 setembre 2012